Make your own free website on Tripod.com
Lost and Found Muslim Lessons #1 (1-14)

1. Why isnít the devil settled on the best part of the Planet Earth?
Ans. Because the earth belongs to the original man and knowing that the devil is wicked and there would not be any Peace amongst them. He put them out on the worst part of the Earth and kept the best part preserved for himself. Ever since he made it. The best part is in Arabia at the Holy City of Mecca. The colored man or Caucasian man is the devil. Arabia is in the Far East and is bordered by the Indian Ocean on the South.

2. Why did Musa have a hard time civilizing the devil the year 200b.c.?
Ans. Because he (the devil) was a savage. Savage means a person that has lost knowledge of himself and is living a beast way of life. Musa was a half-original man and a prophet. 2000b.c. means before Christ. In the Asiatic world it was in 11,000 year. Civilize means to teach the Knowledge and Wisdom to the human families of the Planet Earth.

3. Why did we let a half-original man discover the poor part of the Planet Earth?
Ans. Because the original man is the God and Owner of the Planet Earth and knows every square inch of it and has chosen for himself the best part. Columbus was a half and was born in Italy, which is in SouthEast Europe. His full name is Christopher Columbus and the place he discovered was North America. He found the Indians here, who were exiled 16,000 years ago from India. They are original people.

4.  Why did we run Yecub and his man-made devils from the root of civilization, over the Hot Arabian Desert and into the caves and hillsides of West Asia, as they now call Europe? What is the meaning of Eu and rope? How long ago? What did he bring with him? What kind of life did he live? And how long before Musa came to teach the devil the forgotten tricknoloy?
Ans. Because they started making trouble amongst the righteous; causing the righteous people to fight kill one another.  Yecub was an Original Blackman and the father of the devil. He taught the devils to do this devilishment. The root of civilization is in Arabia at the Holy City of Mecca, where Knowledge and Wisdom of the Original man first started when the planet was found. We ran the devils over the Arabian Desert. We took from them everything except the language and made him walk every step of the way. It was 2,200 miles. He went savage and lived in the caves of West Asia, as they now call Europe. Eu means hillside and rope is the rope to bind in. It was 6,019 years ago. Musa came 2000 years later and taught him how to live a respectful life, how to build a home for himself, and some of the tricknoloy that Yecub taught them; Which was devilishment, telling lies, stealing, and how to master the original man. Musa was a half man and a prophet, which was predicted by the 23 scientist in the year one, 15,019 years ago today.

5. Why did we take Jerusalem from the devil? How long ago?
Ans. Because one of our righteous brothers who was a prophet by the name of Jesus was buried there. He uses his name to shield their dirty religion, which is Christianity. Jesus teachings was not Christianity. It was Freedom, Justice, and Equality. Jerusalem is in Palestine, Asia Minor. Jerusalem was the name given the Jews, which means founded in Peace, and it was first built by the original man who was called Jebus, also Salem and Ariel. We took the city from the devils 750 years ago.

6. Why does the devil keep our people illiterate?
Ans. So he can use them for a tool and also a slave. He keeps them blind to themselves so he can master them. Illiterate means ignorant.

7. Why does the devil call our people Africans?
Ans. To make our people in North America believe that the people on that continent are the only people they have and are all savage. He sought a trading post in the jungle of that continent. The Original people live on this continent and they are the ones who stray away from civilization and are living a jungle way of life. The Original man calls this continent Asia but the devil calls it Africa to try to divide them. He wants us to think we all are different.

8. Why does the devil keep our people apart from his social Equality?
Ans. Because he does not want us to know how filthy he is, in all affairs. He is afraid because when we learn about him, we will run him from amongst us. Socialist means to advocate a society of men or group of men for one common cause. Equality to be equal in everything.

9. Why does Muhammad  make the devil study from 35 to 50 years before he can call himself a Muslim son and wear the greatest flag and only flag of the Universe? And why must he add a sword on the upper part of the Holy and Greatest Universal Flag of Islam?
Ans. So that he can clean himself up. A Muslim does not love the devil regardless of how long he studies. After he has devoted 35 to 50 years trying to learn and do as the Original man, he could come and trade amongst us and we would not kill him as quick as we would the other devils; that is who have not gone under this study. After he has gone through the labor from 35 to 50 years; we permit him to wear our flag which is the Sun, Moon and Star and he must add a sword on the upper part of the Holy and greatest Universal Flag of Islam. The sword is the emblem of Justice and it was used by the part flag so that the devil can always see it, so he will keep in mind that anytime he reveals the secrets, his head will head will be taken off by the sword. We give him chance so that he can clean himself up. The Universal Flag is the Greatest and only Flag known. The Universe is everything Sun, Moon and Star. They are planets. Planets are something made or grown from the beginning and Holy is something that has not been diluted, mixed or tampered with in any form.

10. Why did Muhammad and any Muslim murder the devil? What is the duty of each Muslim in regards to the four devilís heads? And what reward does a Muslim receive by presenting the four devils at one time?
Ans. Because he is 100% weak and wicked and will not keep or obey the laws of Islam, his ways and actions are like a snake of the grafted type. So, Muhammad learned that he could not reform the devils, so they had to be murdered. All Muslims will murder the devil because they know he is a snake and also if he will be allowed to live; he would sting someone else. Each Muslim is required to bring four devil heads and by bringing and representing four at one time, his reward is a button to wear on the lapel of his coat. Also, a free transportation to the Holy City of Mecca to see Brother Muhammad

11. Have you not learned that your word shall be bond regardless of whom or what?
Ans. Yes, my word is bond and bond is life and I will give my life before my word shall fail.

12. What is the meaning of F.O.I?
Ans. The Fruit of Islam. The name given to the military training of men that belong to the Nation of Islam in North America.

13. What is the duty of Captain and Lieutenant?
Ans. The duty of the Captain is to orders to the Lieutenant and the duty of the Lieutenant teach and train the private the private soldiers.

14. What is the meaning of M.G.T. and G.C.C.?
Ans. Muslim Girls in training and General Civilization Class. This is name given to the training of the Women and Girls that belong to the Nation of Islam in North America. Teaching them how to keep house, how to raise the children, how to take care of their husbands, cook, sew, and in general; How to act at home and aboard. These training units were given by our prophet W.D Farad.